Help jij ons om subsidie te krijgen?

We hebben een nieuwtje – en aansluitend een vraag. We zijn namelijk bezig met een subsidieaanvraag om professioneler te werk te kunnen gaan, en vragen jullie hulp om die aanvraag rond te krijgen.

Stichting Donorkind draait op dit moment volledig op giften en op de inzet van vrijwilligers. Alle betrokkenen die zich inzetten voor de stichting, doet dat in hun vrije tijd, naast een (fulltime) baan. En dat doen we uiteraard met liefde, maar makkelijk is het niet.

Werk aan de winkel!
Er is erg veel te doen, en het werk dreigt ons geregeld boven het hoofd te groeien. We zijn daarom bezig met een subsidieaanvraag. Want het zou een stuk schelen als we vanuit de overheid erkenning en financiële steun zouden krijgen – en het zou bovendien ook eerlijker zijn, want we zitten geregeld om de tafel met partijen die wél gefinancierd worden. Met subsidie kunnen we onze werkzaamheden structureler indelen en professionaliseren, zodat we nóg meer voor elkaar kunnen spelen dan we nu al doen.

Want wat we allemaal doen, dat is niet mis: zo vinden we vaders aan de lopende band, hebben we dit jaar samen met een moeder een rechtszaak gewonnen waarmee massadonor Jonathan Meijer een halt toegeroepen werd, hebben we succesvol gelobbyd voor aanpassingen van de Wet donorgegevens, en organiseren we regelmatig ontmoetingsdagen voor donorkinderen.

Subsidieaanvraag
Voor de subsidieaanvraag moeten we onder andere kunnen aantonen dat we een achterban hebben die onze missie steunt. Daarvoor tellen alleen jaarlijkse giften van € 25 of meer mee. Wil jij ons (en daarmee indirect vele anderen) helpen? Word dan ook donateur. Ieder bedrag is welkom, maar een jaarlijkse gift van € 25 zijn we dus extra geholpen.

Ben je om wat voor reden dan ook niet in staat om ons financieel te steunen, dan hebben we daar uiteraard alle begrip voor. Als je toch wilt helpen, is het fijn als je deze oproep zou willen delen.