Onderzoek en boek Spermadonors tot 2004

De komende maanden werkt Derk Eimers aan een boek waarvoor hij 15-20 donors interviewt die anoniem waren tot 2004. In dit jaar van veel publiciteit rondom het onderwerp KID/Donorkind wil Derk Eimers ook hen een stem geven; wat heeft je destijds bewogen? Hoe heb je die donatieperiode beleefd? Hoe kijk je er nu tegenaan? Heb je donorkinderen ontmoet en hoe verliep dat? Om maximale waarheid, puurheid, echtheid te realiseren mag het interview voor het boek anoniem, maar ook bekend natuurlijk!

Een twintigtal donors heeft al meegewerkt aan een enquête. Dit is de basis voor het boek en op grond van deze gegevens wil Derk een zo gevarieerd mogelijk beeld van de feiten, meningen en emoties schetsen. Het is daarom belangrijk om ook de verstokte verstopte anonieme donors te bewegen om mee te doen. Hun ‘verborgenheid’ moet ook een plek in het boek krijgen. Ben jij een anonieme spermadonor of ken je er één.
Meld je dan aan via [email protected]
Uiteraard in alle vertrouwelijkheid. Derk is zelf ook donor geweest tussen 1994-2000 en heeft inmiddels contact met vier donorkinderen. Van beroep was hij journalist/tekstschrijver dus hij wil beide ‘werelden’ met elkaar verbinden. Het mag duidelijk zijn dat hij je motieven en gevoelens begrijpt en daar eer aan wil doen.