Donorkindpodcast De Kwak Kwaakt, gesprekken met donoren.

Eefje en Ester van donorkindpodcast De Kwak Kwaakt bespreken samen en met gasten alles dat met donorconceptie te maken heeft. Zij voeren gesprekken met donorkinderen, donoren en andere betrokkenen.

Ben je spermadonor of eiceldonor geweest en wil je graag ervaringen van anderen horen? Of ben je donorkind en ben je benieuwd hoe voormalig donoren nu aankijken tegen hun donorschap? Wil je weten hoe deze mannen uit de anonimiteit zijn getreden en hoe zij omgaan met het vinden van- of gevonden worden door onbekende familie? Luister dan vooral onderstaande afleveringen.

De eerste aflevering is met Ties, die naast donor ook donorkind is en voorzitter van Stichting Donorkind. Daarna volgde een bijzonder gesprek met Lex van Wietingen en een gesprek met Wilhelm tijdens het Famillement van CBG in Amsterdam.

Vervolgens spraken Eefje en Ester in een door Fiom ondersteunde serie podcastafleveringen zaaddonoren Lex GoudswaardAdMichiel (een van de initiatiefnemers van Priamos), Jan en René en eiceldonor Judith.

Door op de naam van de gesprekspartner te klikken, kun je het gesprek luisteren. Eefje en Ester wensen je veel luisterplezier en horen graag wat je ervan vindt, zij zijn bereikbaar oa via email!