Personele wijzigingen bij stichting

De afgelopen maanden zijn er wisselingen geweest in de samenstelling van het bestuur en nauwe medewerkers. Derk Eimers (bestuursadviseur) en Lex van Wietingen (secretaris) gaven beiden aan een stap terug te willen doen.

Lex van Wietingen

Ties van der Meer over Derk. Over Lex: “Hij is al bijna 5 jaar secretaris van Stichting Donorkind en heeft als rustige, gevoelige en betrokken mens de koers van de stichting mede bepaald. Hij was steeds bereid donorkinderen en mededonoren inzicht en begrip te bieden door zijn ervaringen als donor, bestuurslid en mens te delen met degenen die daar om vroegen. Met een nieuw kleinkind op komst wil hij zijn aandacht wat dichter bij huis houden en daar geven we hem groot gelijk in. Samen met hem hopen we wel dat ook zijn donorkinderen hem nog zullen vinden en die nieuwsgierigheid ook tot een mooi verband kan leiden.”

“Hoewel deze mannen betrokken zullen blijven zullen we ze enorm missen. Maaike Janssen en Ester de Lau zijn ter versterking van het bestuur toegetreden en in komende nieuwsbrieven zullen zij zich voorstellen. Tevens zullen we als stichting gaan werken om enkele vacatures op te stellen voor een secretaris m/v en fondsenwervers. Want het mag duidelijk zijn met de kwaliteit die vertrekt dat niet allen financieel de reserve moet worden aangevuld maar er vooral ook weer gewerkt moet worden om het menselijke kapitaal op te bouwen en te waarderen.”