Boek ‘De stem van het donorkind’

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan een nieuw boek ‘De stem van het donorkind’ met verhalen geschreven door donorkinderen van een anonieme donor.

Begin dit jaar is er een oproep gedaan door uitgeverij Jasmijn die op zoek was naar verhalen voor en door (anonieme) donorkinderen. Er is nu al veel interesse getoond in het boek. Diverse radiostations in Nederland en België zijn geïnteresseerd in een interview en de reserveringen gaan hard.

Door de redactie:

De laatste maanden kom je ze meer dan ooit tegen: nieuwsberichten rondom zaaddonoren. De meest schaamteloze onthullingen krijgen het podium. Helaas wordt één groep omtrent dit thema te vaak over het hoofd gezien. Deze groep volwassenen heeft ook een stem en een bijzondere kant van het verhaal om te delen. Want wie luistert er eigenlijk naar de unieke en aangrijpende verhalen van deze donorkinderen? Wie kent deze verhalen achter zaaddonatie nu echt?

De redactie van Uitgeverij Jasmijn heeft in de afgelopen maanden meer dan dertig donorkinderen uit Nederland en België gesproken. En vijftien door hen geschreven verhalen zullen op 1 juli 2021 gepubliceerd worden in het boek: De stem van het donorkind.

Het boek is nu pre-order te bestellen via: uitgeverij-jasmijn.nl Hieronder een sneak preview van een gedeelte van de voorkant van het boek: