Doe een gift aan ANBI Stichting Donorkind!

December is een maand waarin we traditioneel goede doelen steunen. Door een gift aan Stichting Donorkind kan je ons ondersteunen om op te komen voor de rechten en belangen van donorkinderen, die van hun ouders en die van donoren. Dat doen we door mensen samen te brengen, te helpen met zoeken en politiek en beleidsmakers aan te spreken.

Belastingaftrekbaar
Een gift aan Stichting Donorkind is belasting aftrekbaar onder voorwaarden van de belastingdienst omdat we een geregistreerde ANBI zijn. Op onze site kan je direct een gift doen; https://www.donorkind.nl/organisatie/giften/

Doneer terwijl je online shopt
Daarnaast kan je heel vaak wanneer je iets koopt zonder dat het je iets extra’s kost toch Stichting Donorkind steunen.

Via https://stichting-donorkind.doelshop.nl kan je spullen kopen bij jouw favoriete webshops en deze webshops doneren dan een percentage van het gespendeerde bedrag aan het gekozen doel.

Dus ook met het kopen van kerstcadeaus, je volgende vakantie of zelfs het afsluiten van de zorgverzekering van volgend jaar kan je Stichting Donorkind steunen! Check dus snel of jouw favoriete webshop ook aangesloten is bij doelshop en steun Stichting Donorkind!

Doe een gift