Nieuwsuur: Spermaklinieken in de fout met donorgegevens

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Zaterdagavond 10 februari ging de hele uitzending van Nieuwsuur over de misstanden bij de spermaklinieken en het disfunctioneren van SDKB, in de uitzending ook wel ‘de stichting’ genoemd. Ook onze voorzitter Ties van der Meer kwam in deze uitzending aan het woord. Kijk hier de uitzending terug.

Mocht je zelf ervaringen hebben met hoe er met donorgegevens wordt omgegaan? Meld dat dan bij Macheld Veen, journaliste bij Nieuwsuur. Mail naar [email protected]. Info wordt vertrouwelijk behandeld.

Stichting Donorkind zet zich in voor de belangen van donorkinderen. Het aan de kaak stellen van misstanden hoort daarbij. Het is voor ons belangrijk dat Nieuwsuur gevoed wordt met verhalen, zodat zij research kunnen doen en hier in hun uitzending aandacht aan kunnen besteden. Zodat de politiek en het Ministerie van VWS vervolgens maatregelen kunnen nemen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
Post Tags :