Presentatie videoclips Stichting Donorkind

opname-clip-16Na eerdere samenwerking met de Media-opleiding van Stenden Hogeschool in Leeuwarden zijn er dit jaar weer twee videoclips voor Stichting Donorkind geproduceerd. Voor de doelgroep Donorkinderen en de doelgroep (oudere) Donoren. Woensdag werden deze video’s gepresenteerd in aanwezigheid van beide bestuursleden Lex van Wietingen (ook acteur in de clip) en Lotte de Voigt (projectleider).

 

De opdracht was een tweetal videoclips te maken die in wachtkamers van artsen, ziekenhuizen en bijvoorbeeld ook bloedbanken getoond konden worden. De clips moeten aanzetten tot inschrijving bij de Fiom DNA-databank. Toen Lex van Wietingen op verzoek van de studenten zijn verhaal deed als achtergrondinformatie voor de productie, vroegen ze hem om ook als acteur in de clip te spelen. Authentiek.
crew-clip-16Vrijdag 28 oktober vonden de opnames plaats op diverse locaties in Leeuwarden. Twee november was de presentatie. De video voor de donorkinderen voldeed nog niet geheel aan de wens van docent en stichting, maar die voor donoren was “spot on”, zoals de docent het omschreef. Binnenkort op ons YouTube-kanaal te zien.