Doe een gift!

Het einde van het jaar is een goed moment om een gift te doen en zo je waardering voor de stichting te laten blijken en op een eenvoudige manier de rechten van donorkinderen te ondersteunen. Stichting Donorkind heeft een ANBI-status wat betekent dat giften aftrekbaar zijn van de belasting.

Alle medewerkers van Stichting Donorkind hebben zich in 2018 weer enorm ingezet om de rechten en de belangen van donorkinderen te promoten. We beheren de online groepen voor donorkinderen, donoren en ouders, we geven advies en informatie, we zorgen dat de ervaringen van donorkinderen, donoren en ouders gehoord worden zijn in media, politiek en wetenschap.

De stichting krijgt geen subsidie of vergoeding dus de medewerkers doen de werkzaamheden allemaal in hun eigen vrije tijd. Een gift maakt een enorm verschil en laat zien dat jij wel waardeert wat de stichting doet hoewel overheid nog niet zo ver is.

Giften aan aftrekbaar zijn bij de belasting als je in totaal meer dan 1% aan goede doelen hebt gegeven. Wanneer je periodiek geeft (dus 5 jaar achter elkaar) is het zelfs altijd aftrekbaar. Kijk de exacte informatie op de site van de belastingdienst en neem contact op met de stichting als je een periodieke gift (5 jaar) wil doen via [email protected]

Kerstcadeau!
Kerstcadeau! Doneert u voor tot 25-12-2018? Dan zal uw gift worden verdubbeld. Vanwege alle successen van Stichting Donorkind in 2018 heeft een anonieme weldoener besloten om de giften die tot 25-12-2018 gedaan worden te verdubbelen.* Aangezien wij de ANBI status hebben is uw gift op te voeren als aftrekpost bij de inkomstenbelasting. Dus soms kost een gift u slechts de helft van het bedrag wat u schenkt.

Klik hier voor doneren en meer informatie.

* De donaties worden verdubbeld tot een maximaal bedrag van EUR 500.