Vooraankondiging boek: Schaduwfamilie

De twee halfzussen Linda en Vera schreven een boek over donorconceptie en hoe veel donorkinderen, nadat ze de waarheid ontdekken over hun conceptie, op zoek gaan naar hun biologische vader. En daarmee ook naar hun schaduwfamilie, de verborgen helft van hun stamboom.
Vera de Lange en Linda Sprado, zelf ook donorkinderen, vonden elkaar in 2019 via een DNA-test. Al snel na hun eerste ontmoeting besloten zij om samen een vervolg op Linda’s boek “Op zoek naar mijn vader”  uit 2011 te maken, waarin Linda en vijftien andere jonge volwassenen openhartig vertellen over het opgroeien als donorkind en over hun zoektocht naar hun biologische vader.
Voor Schaduwfamilie, het vervolg hierop, spoorden Vera en Linda de donorkinderen uit het eerste boek weer op en vroegen hun naar de afgelopen 10 jaar. Hoe is hun zoektocht verlopen, hebben zij hun biologische vader inmiddels gevonden? Hoe verloopt het contact met eventuele halfbroers- en zussen? Welke invloed heeft het donorkind-zijn op hun leven?
De verhalen van deze 10 donorkinderen en die van Vera en Linda zelf worden in Schaduwfamilie afgewisseld met indringende portretfoto’s van de Amerikaanse fotografe Katie Ford, zelf ook donorkind, en bijdragen van 4 gastauteurs, allen specialist op hun vakgebied, om de ervaringsverhalen over de zoektocht naar familie in een maatschappelijk kader te plaatsen.

Er is nu al veel interesse voor het boek. Het boek is pre-order te bestellen via het bestelformulier op: https://www.join-coaching.nl/Uitgaven/
Het boek ‘Op zoek naar mijn vader’ is te bestellen via: https://www.elikser.nl/op-zoek-naar-mijn-vader.htm